LUVTruck.com

phpBBV3 Message Board
It is currently Sun May 26, 2024 7:01 pm

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Feb 23, 2024 12:52 am 
Offline
LUVTruck.com Regular
User avatar

Joined: Sun Jan 29, 2006 9:11 pm
Posts: 148
Location: Tucson AZ
hey all! Dottie ('79) has been running pretty well lately. I started having a problem with the turn signal switch though. The headlights would always click back to brights when I tried to keep them in the normal position. Then it became difficult to push the lever to activate the right and left turn signals. I sprayed some teflon lubricant on the switch. That loosened it up and it was perfect for a couple of months. But then the problem came back. I figured at this point I should replace it. I ordered a new replacement part that says that it should fit/work for my model but it looks nothing like the stock switch. What is up with that? Is there actually any way in this universe that it would fit? Every site that lists a new one for the '79 LUV looks the same (see pic). I just cleaned mine up as best as I could and sprayed it again and it is working fine at the moment. I figure that it will go bad for good sometime soonish. I read all of the turn signal posts on this forum and it sounds like I just need to buy a used one. Is this the only solution? Thanks!


Attachments:
switch right side.JPG
switch right side.JPG [ 2.95 MiB | Viewed 1301 times ]
switch 2.JPG
switch 2.JPG [ 845.01 KiB | Viewed 1301 times ]
switch close up.JPG
switch close up.JPG [ 819.53 KiB | Viewed 1301 times ]
switch.jpg
switch.jpg [ 266.3 KiB | Viewed 1301 times ]
Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Feb 29, 2024 5:42 pm 
Offline
Junior Member

Joined: Sat Sep 03, 2022 8:52 pm
Posts: 11
Location: Tucson, AZ
Used if you can find one from a salvage yard, or really expensive ones from overseas! https://www.ebay.com/itm/315162181875


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Mar 01, 2024 12:42 pm 
Offline
LUVTruck.com Regular
User avatar

Joined: Sun Jan 29, 2006 9:11 pm
Posts: 148
Location: Tucson AZ
Thanks for the info treebones! Yeah, that is crazy expensive for the new one! I'll just be really careful with the one I have and hope that it lasts.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 65 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group