LUVTruck.com

phpBBV3 Message Board
It is currently Wed Sep 18, 2019 10:56 pm

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Sep 05, 2019 8:54 pm 
Offline
lives at LUVTruck.com

Joined: Fri Dec 14, 2012 12:25 am
Posts: 328
Location: Lewis County, Wa
Like the title says, I'm chasing a wiring gremlin. First off the fuse box and connections have been cleaned and tightened, and I've been chasing wiring diagrams to no avail. I have also tried 3 different lighting switches with the same result each time.
So with the key on, headlights off, the fuel pump is off and no running lights. With headlights on the fuel pump runs and no running lights. Curious to see if anyone else has ran into a similar situation


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Sep 11, 2019 11:00 pm 
Offline
da LUV masta

Joined: Mon Apr 07, 2008 12:36 am
Posts: 594
Location: Northern, East Bay, Calif
PM SENT

_________________
Previously owned 2 Luvs) 75 & 77 Fleet-side
3rd 77 Step fixing up aka The Yellow Submarine to Luv Ms (Sun)Shine=)
98 GMC Gas Guzzler~>The reason 4 my ~>3rdLuvNext2a66MALIBU =)
66 Chevelle The Oldest of all the vehicles I owned
[url][URL=http://s1252.photobucket.com/user/MTUCKIT/media/77%20Stepside/3rdLuvNext2a66MALIBU-Copy.jpg.html]Image[/url][/url]


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group