LUVTruck.com

phpBBV3 Message Board
It is currently Tue Feb 20, 2018 3:13 pm

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jan 23, 2018 5:52 pm 
Offline
Newbie

Joined: Tue Jan 23, 2018 5:36 pm
Posts: 2
Hi, im new to owning a Chevy 1979 luv and new to this forum. I got a luv that had been sitting for about 8 months. It ran before that, but then previous owner stopped driving it (my friend so i trust the info). I got it to start with jumper cables, some starter fluid, and changing out the gas.It continues to run even with my foot off the gas pedal. The problem is that when i change gears it turns off completely, and it wont turn back on at all. The only way i can get it to start again is with a jump, but it seems to completely shut off as soon as i change gears. Any advice? I was thinking of starting with the carb, but am not sure if this is the prob. has anyone else had this problem?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Jan 24, 2018 9:38 am 
Offline
Senior Member

Joined: Wed Sep 06, 2017 6:40 pm
Posts: 68
Location: Bellingham, WA
Check the main wiring harnes in the engine compartment right as it passes close to the clutch cable. On my old 79 I had it somehow rub through.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Feb 05, 2018 1:20 pm 
Offline
Newbie

Joined: Tue Jan 23, 2018 5:36 pm
Posts: 2
Thanks ill let you know how this goes


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group