LUVTruck.com

phpBBV3 Message Board
It is currently Mon Sep 24, 2018 11:00 am

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Oct 28, 2015 9:12 am 
Offline
Newbie

Joined: Wed Oct 28, 2015 9:05 am
Posts: 1
Hello my name is Shannon. My truck was working just fine then two weeks later, I lost all power to the truck. Tested everything with a 12 volt tester it lights up but the first 4 fuses in the fuse box don't light up and the ignition cylinder when you turn it on has no power. What do I need to do?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Oct 28, 2015 12:25 pm 
Offline
LUVTruck.com Lifer

Joined: Sun May 15, 2005 4:57 pm
Posts: 680
Location: Cornelius Ore
Lights up where? Check at the battery terminal. Remove and thoughly clean both terminals, reinstall and tighten securely. If still no voltage at the fuse box check and follow the smaller, usually black ,wire from the battery positive cable. This is the wire that goes around the back of the engine and to the fuse box. There is a fuse link there near the battery end that may be burned out or just a bad connection. Fuse link is just a smaller wire in series that is designed to burn out first and protect the rest of the wiring. You may find your problem there.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group