LUVTruck.com

phpBBV3 Message Board
It is currently Thu Dec 14, 2017 12:20 am

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Mar 15, 2017 12:11 pm 
Offline
Newbie

Joined: Sat Jan 28, 2017 5:54 pm
Posts: 4
Please help with this nightmare!!! Just put a new clutch, throw out bearing, clutch slave cylinder and clutch master cylinder in my 1973 luv. After adjusting slave cylinder push rod, almost all the way to the end of the threads and bleeding the clutch I can't get the clutch disengaged. It won't even shift when the truck is off. With the clutch in or out. Start the truck and the clutch Slips and want to make the truck move. Help!!!!! This shouldn't be this hard. I do have about 1.5 inches of pedal travel before it starts trying to disengage the clutch


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Mar 15, 2017 10:00 pm 
Offline
Addicted to LUV

Joined: Sun Jun 06, 2004 11:48 pm
Posts: 6138
Location: Whittier, (So). Cal.
If you can't shift in or out of any gears with the eng. off then I would think you have a shifter/trans. problem going on. Have you tried moving the truck with the eng. off? Is it in a gear? Will it start and run without the truck moving?

_________________
3M TA3


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group